Kawan2Ku

10 Ogos 2014

Facebook

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Ogos 10, 2014

Bosan la aku dengan facebook. Rindu pulak kat friendster dulu2, myspace, tagged... tapi sekarang friendster dah lain.. dah tak best. tinggal games jer yang banyak....

Rasa macam nak say goodbye je kat facebook.. boleh tak aku nak buat blog ni macam facebook. Update status pendek2. Bleh je kan? Ni blog aku, boleh je nak buat apa aku suka.. jangan aku buat blog orang macam blog aku dah le.. hehehehe!

Okla.. tu je nak cerita.. tingtong skit kepala ni. tadi nyaris nyaris nak demam dah... apa taknya kereta buat hal kat Melaka.. nasib baik la selamat sampai Subang.. dah le aku ngan anak2 je.. huhuhu!

daaaaaaaaaaaaaa!

0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea