Kawan2Ku

02 April 2015

Kejohanan Futsal Piala Ketua Polis Daerah

Posted by Dalia Hassan at Khamis, April 02, 2015
Assalamualaikum wbt...

Hari ni telah berlangsungnya Kejohanan Futsal Piala KPD Subang Jaya yang bertempat di KSL Sport Puchong. Team kami (Jenayah) hanya mampu membawa pulang pingat perak, tewas kepada team balai USJ 8.. tewas tipis 0 -1 ... sedih memang sedih tapi dah bukan rezeki kami... tak perlah... lain kali cuba lagi... tapi aku sedih jugak sebab tak dapat nak bantu team kami. Kaki aku terpelecok masa training.. akibatnya... bengkak macam kaki gajah. macam2 ubat aku letak.. macam2 petua aku pakai.. tapi masih tak ok gak..

Tapi takper lah... jom kita tengok gambar2 yang sempat aku amik tadi...

Team CID... terbaikkkkk... (comel je tengok tuan Azmi buat 'peace' tu.. hehe!)

Warga trafik yang tercampak ke team CID... apa2 pun.. diorang memang terbaikkkk!


gaya seorang pemain professional



termenung jauh pakcik abu...






Team kami...



Final lelaki



orang kuat... pengurus... jurulatih.. pom2 girl... hehe!

saja nak tunjuk pipi yang tembam ni....

Naib Johan lelaki...


adoi... terserlah kependekkanku.. haha

Johan lelaki...


bila perempuan dalam gelanggang, nampak macam luas pulak gelanggang ni.. hehe!



selfie lagi...

Ni la johan futsal wanita... dari balai USJ 8.. majoriti budak rekrut baru..  diorang memang fresh dan bertenaga...


hahaha! inilah muka2 pasukan johan futsal lelaki...
tapi aku memang akui team pakcik abu dari Balai Polis Sunway memang hebat.. kagum aku! hehhe

0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea