Kawan2Ku

15 Julai 2015

Takperla... Dah Tak Ada Rezeki...

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Julai 15, 2015 0 comments Links to this post


Assalamualaikum wbt..

Pada Ahad lepas, aku keguguran. Kali pertama aku merasa sakit bersalin. Ya Allah sakitnya.. sebelum ni kedua2 anak aku lahir melalui kaedah pembedahan, jadi aku tak pernah merasa sakitnya bersalin. Ada hikmahnya apa yang berlaku sebenarnya. Mungkin Allah nak bagi aku merasa sakitnya bagaimana melahirkan anak, sekaligus menginsafi diri yang selalu degil dan tak dengar kata mak yang bersusah payah melahirkan dan membesarkan aku (eh! Tu dulu... zaman kenakalan.. sekarang aku dah baik)

Ermmm.. takperla kan.. dah takder rezeki.. nak buat camana.. redha atas ketentuannya.. 

04 Julai 2015

Status Blog #48

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Julai 04, 2015 0 comments Links to this post

Assalamualaikum wbt..

Hari ni bermula lah semester baru dan juga semangat baru selepas sedikit kecewa tak capai target sem lepas untuk dapatkan anugerah dekan. Cuma semester ni aku kena lipat gandakan usaha sebab ni adalah semester pendek. 2 bulan je masa yang ada sebelum final exam. Moga moga aku dapat capai apa yang aku inginkan. In Shaa Allah.. aaminn..

Errrr... dan terpaksalah aku berkorban tak pergi open house raya yang biasanya kawan2 dan bos2 buat pada Sabtu dan Ahad. Pergi kelas adalah lebih penting dari pergi open house raya. (Betul. Ini adalah statement untuk sedapkan hati jer) waaaaaaaaaaa!!!!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea