Kawan2Ku

27 Januari 2016

Langkawi : Restoren Seashells Chenang

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Januari 27, 2016

Assalamualaikum wbt...

Sebelum ke Langkawi aku awal2 dah mintak tolong pakcik google untuk carikan tempat makan yang best dan menarik tertarik kau memang da bomb kat sana... dan pakcik google bagitau yang restoren Seashells Chenang yang terletak di Laman Padi ni memang unik dan menarik kerana terletak di tepi sawah bendang dan bersebelahan dengan Muzium Padi.

Cuma kami tak ada rezeki untuk merasai masakan Restoren Seashells tu sebab kebetulan diorang tengah tutup untuk satu function ni dan akan dibuka semula pada jam 7pm. So memang kami tak dapat nak tunggu la memandangkan banyak program lain yang menunggu. Maklumlah.. masa pun terhad...

So, alang alang dah sampai, walaupun tak dapat nak makan, tapi kami sempat bergambar kat sana.. macam biasa la.. kan?

Haha!

Ni la antara pemandangan yang dapat aku rakamkan kat sana. Memang menarik.. dikelilingi oleh kehijauan sawah bendang.

errrrrr.. yang gambar selfie tu, sila jangan muntah yer. Nak buat camana.. hobi syok sendiri. Ngeeeeee!































0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea