Kawan2Ku

10 Januari 2016

Status Blog #64

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Januari 10, 2016

Assalamualaikum wbt..

Semenjak dua menjak ni aku busy skit dengan study.. maklumlah tengah demam final exam ni... aku, macam biasa la.. last minute punya study.. mahu tak kelam kabut. hahaha! tapi demam demam final exam pun, aku demam Dilwale sekali.. pakej..  sempat jugak tu pergi tengok wayang.. kali pertama aku pergi hari Selasa lepas kat Summit, Usj.. dan tadi sekali lagi aku pergi tengok Dilwale kat Aeon Bukit Raja, Klang, tatkala kawan kawan sekelas aku sibuk buat study group.. Hehehe

Okla.. tu jer nak cerita..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea