Kawan2Ku

18 Mac 2017

Hiking @ Gunung Irau 2.0, Cameron Highland

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Mac 18, 2017

Assalamualaikum wbt...

Entah kenapa aku terjebak dengan Gunung Irau 2.0 ni... mungkin sebab sebelum ni aku pernah cakap yang aku nak ambik semula gambar kat Mossy Forest tu, sebab masa pergi kali pertama gambar aku kat Mossy semua bergegar. 
haha!

Eh tak.. tak.. sebenarnya ni kisah macamana aku terjebak dengan Gunung Irau 2.0 ni... Asalnya Yana teringin nak pergi. Dia minta aku dengan Yatz teman dia naik sekali. Kira okla.. kawan2 ajak teman, kita yang dah pernah pegi ni fikir, apa salahnya kalau pergi lagi sekali lebih2 lagi Liza kata dia pun nak pergi. Oklah. Cun. Tak lama lepas tu Tinie kata dia dengan abg Nizam pun nak join. Cun. Total 7 orang. Diorang minta aku yang deal ngan gogo Tebing Tinggi backpacker. Okaylah, aku dealkan. Sekali sampai masa Yana dengan Liza tak dapat join. Mak aihhhh.. nak tak nak aku, asben ngan yatz yang dah pernah naik sebelum ni, naik lagi sekali ke Irau. Tapi takperlah... ni kira kami teman Tinie dengan Abg Nizam la...
haha!











best!


















*pssttttt... gambar tak tersusun.. xpe lah, kan??

0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea