Kawan2Ku

26 April 2011

Hari Ini : 26 April 2011 ~Curi Tulang~

Posted by Dalia Hassan at Selasa, April 26, 2011
♫♫La la la la♫♫

sebenarnya tak tau nak tulis apa... kat opis, tapi tak der mood nak buat kije... camana? curi tulang lah jawabnya... isk isk... makan gaji buta betullah aku ni...

"when the cat's away, the mice will play" hehehe... proverb ni memang sesuai la... bos takda, keluar pergi bukit aman... apa lagi, inilah masanya untuk bermain... ahaks! tadi kuar jap pergi ambik gambar untuk carta organisasi... punyalah lama menunggu gambar siap, aku sempat pergi bank lagi kuarkan duit.. pas g bank, aku menyinggah la sekejap dekat kedai roti sebelah bank tu.... haisssshhhh... konon2 nak diet, tapi beli slice cheese cake plak... adoiyai.... tapi takper la... hari ni jer.... hehehehe

La ni aku tak tau nak buat apa... sempat jugak lah tadi aku study mandarin kejap... sebenarnya buku yang aku beli tu lebih kurang jer dengan benda yang aku pernah belajar dulu, cuma aku nak polish balik coz terlalu banyak yang aku dah lupa especially tulisan tu... best sebenarnya belajar mandarin ni, sebab tu dulu aku memang scorer subject ni... dua2 semester aku dapat A... xiexie laoshi....

Ermmm.... sebenarnya aku ni asyik teringat kat seseorang... seorang kawan lama aku yang sekarang entah kat mana la agaknya dia... selalu mimpikan dia... pernah dulu aku mimpi yang arwah ayah dia datang jumpa aku bagitau aku yang dia tengah sakit... ermmm... harap-harap mimpi aku bukan realiti. kawan, aku harap engkau sentiasa sihat walafiat. InsyaAllah.... dan aku harap engkau tahu yang aku sentiasa ingatkan kat ko... dulu, ko selalu tolong aku (errr... aku pun selalu tolong kau jugak).... ko memang seorang kawan yang baik... ko tak pernah lupakan aku... tapi kenapa lepas aku bertunang ko terus senyap... aku kecik ati tau..... kau bukan takder no tepon aku kat kampung... ko bukan tak tau rumah aku kat kampung... kalau ko tak dapat contact no handphone aku (sbb aku selalu bertukar no. tepon), ko call jer la umah parent aku tanya nombor tepon aku... kawan... aku rindukan kau tau tak.... rindu sangat2.... dulu, kaulah kawan aku yang terbaik..... tapi.... KO KAT MANA SEKARANG????!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea