Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

29 Mei 2011

Aktiviti hari ni : Kek Batik

Assalamualaikum.....


Takde benda aktiviti hari ni, blogwalking and terjumpa resepi kek batik ni kat blog resepi ibu... oleh sebab barang semua lengkap ada kat rumah, maka aku pun try la buat.... 1st time buat kek batik ni...sedap... memang sedap... macamana nak diet ni? haha!


My asben sampai menjilat jari dengan kesedapan coklat yang memang lazat tak hengat... hehehe!