Kawan2Ku

02 Mei 2011

Boring....

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Mei 02, 2011
Hari ni cuti.... best, tapi apa aktiviti aku nak buat ni? ermmm.... pikir jap... pikir... pikir... pikir.... apa nak buat yer... kemas rumah? semalam dah buat, hari ni sapu skit2 jer.... nak kuar shopping? sabtu dah g shopping kat sogo... duit untuk shopping lagi, bajet dah abis....

apa ya? ermmmm... rasanya dah lama aku tak buat kek... yes! buat kek...  dah nak masuk 8 bulan aku beli oven baru, tapi masih lom rasmikan lagi oven tu... pernah wat kek puding karamel 3 bulan lepas, tapi aku guna oven lama coz sayang nak guna oven baru... (boleh?) hahaha! okay.... hari ni aku nak wat kek.... sat lagi nak meng google cari resepi kek yang menarik (dan juga senang) hahaha!

Okay... klu kek dah siap nanti aku masukkan gambar yer.... hahaha! berkobar2 nya.... harap2 kek aku menjadi...

challo bebeh!

 Ha! kek dah siap... meh tengok gambar kek hasil kerja tanganku... memang sedap.... hehe!


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea