Kawan2Ku

23 Mei 2011

Sedih...

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Mei 23, 2011
Hari ni walaupun aku nampak happy, tapi sebenarnya jauh kat sudut hati aku ni terasa sedih sangat... Aku pun tak berapa pasti kenapa emosi aku sangat tak stabil... Sangat terganggu.. Sebab datang bulan kot? Ermm.. Maybe..

Tapi yang pasti pagi tadi mood aku still okay lagi, tapi menjelang petang je terus rasa macam tak stabil. Rasa sedih sangat. Macam ada yang kurang hari ni. Macam ada sesuatu yang masih belum sempurna. Tapi apa ya? ~thinking~

Dan akhirnya aku dapat jawapannya.. Ermmm.. Sebenarnya aku rindukan seseorang.. Seseorang yang semenjak dua menjak ni seakan menyepikan diri dari aku. Tak tau kenapa. Yang pasti, aku sangat rindukan usikan nakal dari dia..

Sahabat, seandainya kau terasa hati denganku, maafkanlah aku. Serius! Aku tak sengaja nak sakitkan hati kau. Huhu!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea