Kawan2Ku

25 Jun 2011

Final Maharaja Lawak

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Jun 25, 2011
Assalamualaikum...

Semalam aku, kak wani, linie, faizah dan ain, adik linie menghavockan Stadium Melawati Shah Alam menyaksikan final Maharaja Lawak.. Yang bestnya, tempat duduk kami dikelilingi oleh artis2 dan media. Thanks to encik saiful apek sebab bagi kami 5 keping tiket free atas nama dia.. Dapat duduk kat arena lagi.. Lain kali kalau ada tiket free boleh la bagi kat kitorang.. Hehe


 kak wani dan linie...



































 i folooooooo....

 kak wani




P.A dan anak2 saiful apek... duduk sebelah aku jer...

Tahniah pada kumpulan Sepah kerana berjaya menjadi juara ML.. Sememangnya korang memang best dan terbaik.. Jozan dan Nabil pun mantap.. Sayang korang..

Lagi gambar aku akan update kemudian okay...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea