Kawan2Ku

27 Jun 2011

Office Potluck Part 2

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Jun 27, 2011
Assalamualaikum semua...

Hari ini jam 5.30am aku dah mula menulis entry ni.. bukan apa, saja nak mengisi masa yang terluang sementara nak bersiap untuk pergi ke opis. Siap memasak, tak tau nak buat apa. Kalau aku sambung tidur, jawabnya memang kesiangan lah aku hari ni.

Seperti yang dirancang, hari ni kami plan untuk membuat office potluck part 2... korang bolehlah baca entry office potluck yang sebelum ni kat sini. Tak tau nak masak apa, aku cuma buat ayam pandan goreng berempah dan sedikit pencuci mulut, puding berkuah.

 Puding sebelum dicampur dengan kuah..
 Puding setelah dicampur dengan kuah dan cocktail
 Ayam pandan goreng berempah

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea