Kawan2Ku

15 Jun 2011

Saiful Apek meriahkan opisku..

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Jun 15, 2011
Assalamualaikum semua...

Hari ni opis aku didatangi oleh Saiful Apek.. Meriah, memang meriah.. Kelakar sangat... Kami dah jadi macam budak2.. Seronok usik dia, dan dia lagi la menyakat kitorang.. Dari mula2 sampai opis, kitorang dah gelak sakan dengan lawak dia.. PA {HA=Hamba Abdi katanya} dia pun gila2 macam dia.. Mesti kalau bekerja dengan dia hati sentiasa ceria. Mesti tak bosan kerja..

Yang best, dia siap cakap ngan kitorang, kali ni dia datang dengan pakai uniform Gitu Gitu Production, bukan dengan uniform purple/orange macam sebelum ni... Haha! Korang tau tak uniform purple/orange tu apa? Tu pakaian OKT (orang kena tuduh) yang kena tahan lokap. Yer la, sebelum ni kan dia pernah pakai baju tu.. Masa dia dituduh memiliki 40 gram dadah yang dipercayai ganja tak berapa lama dulu.. Hehe!

Mengintip... haha!

Ala... 18 saman jer... tak payah la mintak kurang...


....peace.....


Apa2 pun, Saiful Apek memang sporting! Jangan lupa yer bagi kami t-shirt dan tiket final maharajalawak... Thanks!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea