Kawan2Ku

20 Julai 2011

Badminton Lagi

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Julai 20, 2011
Assalamualaikum wbt.....


Dah beberapa hari kebelakangan ni, setiap petang selepas waktu pejabat aku penuhi waktu petangku dengan bermain badminton bersama Yana dan kak wani... selain kami, Ady Ice, Man Kcik, SM Yasin, Yusoff dan beberapa orang lagi pun ada join sekali main badminton.. Best sangat.. tapi badanku sakit2 plak rasanya... pandai tak jugak... hahaha!

Tapi tadi yang bestnya, kebetulan diorang tengah wat latihan untuk pertandingan karaoke anjuran PERKEP pada sabtu ni, so mmg best la main badminton sambil berjoget ikut rentak lagu.. hehehe... sempat jugaklah aku berduet dengan SM Yasin nyanyi lagu Seiring Sejalan... walaupun suara aku tak sedap, ada aku kesah? Bak kata pepatah, Biar Sumbang Asal Menyumbang... haha!

Oklah... cuma ni jerla yang mampu aku tulis... bahu aku sakit dong! daaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Jom karaoke lagu Seiring Sejalan (walaupun versi karaoke) layannnnnnnn!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea