Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

09 Ogos 2011

Ramadhan 09

Assalamualaikum wbt......

Salam pagi Selasa buat semua... Pagi ni aku ter emosi pula bila baca blog cik jejariruncing... entahlah.. mungkin disebabkan semenjak dua menjak ni kawalan emosi aku tak berapa stabil, jadi ianya mempengaruhi juga mood aku... sedih. tapi itulah episode cinta mereka. Elia dan Khairul Fahmi. Keduanya sama cantik, sama padan, tetapi kisah cinta mereka berakhir di tengah jalan setelah dua bulan mengikat tali pertunangan. Sabarlah cik Elia sayang... pasti semua yang berlaku ada hikmah disebaliknya....

Ermmmm... tu jer la yang aku mampu nak tulis... tak tau kenapa semenjak dua ni aku tak ada mood nak menulis...

daaaaaaa......