Kawan2Ku

25 Ogos 2011

Shopping Kerepek... Lagi

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Ogos 25, 2011
Hehehe.. Hari ni aku amik cuti, semata2 untuk sambung shopping yang tak abis lagi tu.. Yang bestnya, Kak Wani bila dengar aku nak pergi KL, dia pun nak ikut sekali.. Dan terpaksalah amik Emergency Leave (ada ker patut?) semata2 nak ikut aku shopping.. Hahaha!
Assalamualaikum wbt...

Pagi dalam kul 8.30am aku kuar rumah, then hantar ainul kat tadika.. Pastu terus pergi amik Kak Wani kat rumah dia @ Kg Medan.. Bincang punya bincang nak pergi mana, terus buat keputusan nak pergi Banting, coz dia tak beli kerepek lagi.. Sampai Banting, macam hari tu la aku rambang mata.. Haishhhh! Konon2 nak teman kak wani je beli kepek, tapi akhirnya abis jugak dalam RM80 beli kerepek.. Apa punya tamak lah aku ni.. Tapi takper, yang ni utk bawa balik kampung nanti..


 Ni baru sikit ni... campur dengan kak wani punya, sampai tak muat troli, kena pegang plak separuh.. hehehe

Pas shopping kerepek, kitorang terus pergi ke Sogo, KL.. Lagilah rambang mata dibuatnya.. Beratus jugaklah duit melayang habis kat sogo ni.. Tapi takper la.. Bukan selalu pun, kan?
Empat jam kat Sogo, kitorang gerak cari tempat untuk berbuka puasa.. Pusing punya pusing akhirnya jumpa satu restoren kat Kg Baru.. Ok la restoren tu.. Makan pon sedap.. Lebih sedap bila kak wani yang belanja.. Hahaha

Pas licin semua makanan atas meja tu, terus gerak balik coz asben kak wani kena bertugas malam.. Anak2 takder sapa nak jaga.. Kalau tak rasanya kitorang leh sambung shopping lagi.. Haha...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea