Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

18 September 2011

Blogku di hacked!

Poyo dan sengal punya orang... blog aku yang tak seberapa ni pun nak di hacked... bengong punya hacker Pujangga Kesepian... tension aku... setelah minta nasihat daripada rakan blogger aku merangkap rakan satu tempat kerja dengan aku, Shahazrin (Shahazrin.com), akhirnya tepat jam 11.44pm aku berjaya me'remove'kan si hacker daripada blog aku ni.... fuhhhh! lega... nasib baik aku ada backup html code aku, kalau tak jenuh jugak aku nak mencari semula template aku tu...

Kesepian sangat la tu....

Selamat tinggal Pujangga Kesepian....