Kawan2Ku

21 September 2011

Diana Amir Bertudung

Posted by Dalia Hassan at Rabu, September 21, 2011
Ermmmm... Diana Amir dah berhijrah? betul ker dia dah pakai tudung? kalau berita yang aku dengar ni betul, Alhamdulillah...

gambar yang di 'curi' dari fb diana..

Aku pernah jumpa dia awal bulan ogos aritu... dia baru balik shooting, then terus datang opis kitorang kat IPD, ikut Samsun (samsun ni anggota polis, kawan kami merangkap pelakon pembantu yang kebetulan baru abis shooting yang sama dengan Diana)... kebetulan waktu rehat, dia pun join sekali dok dalam opis kitorang...jumpa jer kitorang, dia cakap.. "akak... jangan dekat ngan saya, busuk ni baru abis shooting.. panas terik" tapi pastu terus dia salam aku ngan linie... siap cium tangan lagi... alahai lemah lembut sopan santun budaknya...

sempat lagi update fb masa dia datang aritu...

Semoga lebih ramai lagi artis yang mengikut jejak dua Diana. Diana Amir dan Siti Nordiana. Aminnnnnn!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea