Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

02 Oktober 2011

Aktiviti Ahad

Aktiviti Ahad? Sebenarnya hari ni aku takder apa aktiviti pon... makan tido jer la kat rumah.. my asben keje, kat rumah aku pandang muka Ainul, Ainul pandang muka aku... asalnya ingat nak pergi KLCC, tapi bila pikir2 balik, malas lah pulak..... Dari pagi tengok tv sampai malam, sambil2 tu sempat juga la memasak Nasi Beriyani Pak Ngah... Nyum3... banyak gila, tak abis pon lagi dalam periuk tu.. hehehe...

Yang ni kek layer pandan, aku order dari kawan sekolah aku, Hairiyah.. aku punya dua bekas jer, yang lain2 tu semua kawan opis aku punya, esok baru aku bawakkan pergi kerja... kek ni memang sedap.. anak aku, Ainul, memang melekat jer kat peti ais sebab nak makan kek ni... nyum3..

Oleh sebab raya dah abes, apalagi... misi mengira angpau duit raya yang masih berbaki lagi... ermmm.. banyak juga lagi.. aku rasa aku dah bagi cukup banyak dah kat kanak2, tapi masih ada lagi.. rugi ar sapa yang tak salam aku time raya hari tu... hahaha!

Ni la rupanya baki duit raya yang masih berbaki lagi tu... RM1=58keping, RM5=11keping, RM10=9keping... okay! esok kita shopping!