Kawan2Ku

27 Oktober 2011

Cuti-Cuti Malaysia (Limastiga Homestay, Melaka)

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Oktober 27, 2011
Wah! berbaloi2 sungguh aku rasa bila dapat bercuti di Limastiga Homestay, Umbai Melaka... Seronok sangat... puashati dengan homestay yang kami duduk tu.. rasa macam nak pergi lagi jer ke sana... korang boleh tengok kat blog ni... Limastiga

Tempat dia memang best... sejak sampai sana, kami tak keluar2 pun dari homestay tu.. semuanya dah cukup.. nak karaoke, barbeku, mandi kolam... semuanya tersedia... pendek kata, memang tak menyesal lah... :)
















Erm. Gambar tak menarik la... bila la agaknya bleh beli kamera yang canggih skit ni... tak ada sesapa nak sponsor ker? isk isk... kena masukkan dalam wish list aku ni... *wink*

1 comments:

IRDI TOUR BANDUNG berkata...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea