Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

27 Oktober 2011

Cuti-Cuti Malaysia (Limastiga Homestay, Melaka)

Wah! berbaloi2 sungguh aku rasa bila dapat bercuti di Limastiga Homestay, Umbai Melaka... Seronok sangat... puashati dengan homestay yang kami duduk tu.. rasa macam nak pergi lagi jer ke sana... korang boleh tengok kat blog ni... Limastiga

Tempat dia memang best... sejak sampai sana, kami tak keluar2 pun dari homestay tu.. semuanya dah cukup.. nak karaoke, barbeku, mandi kolam... semuanya tersedia... pendek kata, memang tak menyesal lah... :)
















Erm. Gambar tak menarik la... bila la agaknya bleh beli kamera yang canggih skit ni... tak ada sesapa nak sponsor ker? isk isk... kena masukkan dalam wish list aku ni... *wink*