Kawan2Ku

17 Oktober 2011

Hari Ini : 17 Oktober 2011

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Oktober 17, 2011
Penatnya rasa hari ni. Tak banyak keje pon, tapi rasa letih sangat.. Perut dah dua tiga hari ni rasa sebu sangat..

Tadi dalam kul 3 ada meeting kat tingkat 9.. Terkejar2 aku dengan nak hantar report kat logistik lagi, nak minta tandatangan Tuan Khai lagi. Meeting lagi.. Dalam kul 4 aku minta kebenaran kuar meeting then aku pergi settlekan apa2 yang patut. Pas pergi logistik, aku melepak kat tingkat 8 untuk minta tandatangan Tuan Khai. Memandangkan yang hari ni asben aku yang jemput balik keje dan awal2 dia dah bagitau aku yang dia lewat, aku stay je kat tingkat 8 sambil tolong2 diorang siapkan carta organisasi.


Roti yang dibakar oleh Sahidun. Sekeping aku makan, sekeping lagi Tuan Khai a.k.a Baim Wong yang tolong makan.
Air Milo. Juga disediakan oleh Sahidun.. Thanks ye Idun, ko memang memahami kawanmu yang tengah kelaparan ni, lebih2 lagi hari pulak hujan... ngeh3!
Satay yang dibelanja oleh Tuan Ramzi sebab tolong siapkan carta organisasi yang sepatutnya takder kena mengena dengan aku untuk siapkan. Tapi satay ni memang sedap. Aku pulak tengah lapar, elok la tu... heheh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea