Kawan2Ku

31 Oktober 2011

Petua Menghilangkan Jerawat

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Oktober 31, 2011
Aku bukan nak BAGI petua untuk menghilangkan jerawat, tapi aku nak MINTA petua untuk menghilangkan jerawat... jerawat dah menjadi2 naik kat muka aku ni... tak pernah muka aku jerawat naik sebegini banyak.. berebut2 nak keluar.. adoi la... stress aku dibuatnya... arghhhhhh!

Pergi ke mana2, ramai yang menegurnya... muka aku yang sebelum ni tak der banyak masalah, dah jadi penuh dengan masalah... ni gara2 aku gatal2 tukar pencuci muka la ni... padan muka aku... dah elok2 pakai pencuci tu, aku pergi tukar dengan jenama lain... hambekkkkk ko! dussssssshhhhh! kepala pon dah jadi mereng...

Tadi pergi jumpa bos aku Tuan Khai a.k.a Baim Wong kat tingkat 8, pon dia tegur lagi... dia yang susah hati tengok muka aku naik jerawat... aku lagi la susah hati...macam2 dia pesan, jangan makan kacang... jangan makan makanan yang berminyak... jangan itu, jangan ini.. perasan jer dia kalau ada jerawat baru naik kat muka aku... tadi dia siap tunjuk kat dua tempat atas mulut aku ni ada jerawat baru tumbuh...perihatin sungguh bos aku nan seorang ni... InsyaAllah aku akan amalkan satu petua yang dia bagi ni... petua untuk hilangkan jerawat.. dia kata petua ni dia dapat dari arwah abang dia... oklah.. aku akan start amalkan mulai malam ni... Chaiyokkkkk!



Alia : My good friend, T~Ni masih lagi dalam mood merajuk dia.... dalam kul 2:04pm tadi dia sms aku "xjumpa buah ati ke arini xde mood?" hehehe... agaknyer sebab dia baca kat status facebook aku tadi aku tulis "takder mood nak keje arini... :( " tu yang dia perli aku tu... aku cakap la kat IPD tu dia jer la buah hati aku... kawan kesayangan aku... aku takder mood sebab dah lama tak jumpa dia... pastu dia balas "Dan2 la... sebb x jumpa buah ati kan yg xda mood arini... bgs ar..." aikkk??? dia ni apasal?? pastu aku cakap yang dia tu sombong... selisih ngan aku pon buat2 tak kenal jer... pastu dia balas "Eleh.. Sapa sombong.. Mentang2 la ada buah ati br.." adoi la... rupanya tak abis lagi cerita pasal budak yang aku minat tu... aptb!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea