Kawan2Ku

20 November 2011

Kek Karot Teratak Impian

Posted by Dalia Hassan at Ahad, November 20, 2011
Carrot Walnut Cake kini menjadi milikku! Memang dah lama kek karot Kak Zai dari blog Teratak Impian menjadi impianku... akhirnya, hari ni dapat jugak aku merealisasikan impian aku tu... hahaha! thanks kak zai. Kek yang akak buat tu memang sedap, tak rugi kita order dari akak... hehehe...

hilang diet aku... tapi takper la... hari ni jer.... hahahah!

Nana, anak buahku pon sibuk nak posing ngan kek karot ni...


Korang kalau berminat nak tempah pelbagai jenis kek dari kak zai, bolehlah singgah ke satu lagi blog kepunyaan kak zai, Zai'licious Homemade Cake... memang rambang mata dibuatnya... Nyum Nyum....

2 comments:

Shahazrin berkata...

lapo terus aku..

Dalia berkata...

hahaha! sedap kek ni.. nyum nyum...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea