Kawan2Ku

31 Januari 2012

Selamat Tinggal Januari..

Posted by Dalia Hassan at Selasa, Januari 31, 2012
Selamat tinggal Januari, panjang umur kita jumpa lagi tahun depan.... 2013.

Januari tahun ni banyak memori yang tak dapat dilupakan... tiga minggu berturut-turut aku pergi bersantai di tepi pantai dan pulau... destinasi pertama, Pulau Langkawi... Destinasi kedua, Pulau Krabi dan destinasi terakhir Port Dickson... ketiga-tiga tempat ni memang banyak meninggalkan kenangan indah buat aku, terutamanya Pulau Krabi... hingga ke hari ini aku masih terasa rindu untuk kesana... InsyaAllah kalau tak ada aral melintang, hujung tahun ni atau awal tahun hadapan akan aku usahakan untuk kesana lagi, mengunjungi tempat yang tak sempat aku singgah....

Oh Ya... kenangan januari tahun lepas.... seingat aku tak pernah aku ceritakan pada sesiapa walaupun di blog ni.. Januari 2011, bulan dimana aku telah disapa oleh seseorang yang aku tak pernah kenal dan semenjak tu sehingga sekarang orang yang aku tak kenal tu dah jadi kawan baik aku....ngam. sekepala. hahahaha! Selamat ulangtahun perkenalan kita yang pertama ya, my good friend, T~Ni.... kejap jer dah setahun, rasanya macam baru tadi je T~Ni tegur aku.... "aiiii... fotostat apa tu?" sambil jeling2 kat salinan ic yang aku fotostat tu... hahahah! kenangan.. kenangan... agaknya kalau masa tu mesin fotostat kami tak rosak, takder la aku merempat pergi kat tempat dia dan tumpang fotostat kat sana dan mungkin juga sampai sekarang aku tak geng ngan dia.... terima kasihlah pada mesin fotostat sebab sudi rosak.... hahahaha! ~biul~

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea