Kawan2Ku

16 Februari 2012

Apa2 Aje, Bila2 Aje

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Februari 16, 2012
Gambar-gambar yang tak sempat aku nak selitkan dalam entry2 yang sebelum ni....


Buah Cempedak Di Luar Pagar : Buah cempedak ni mak aku yang bagi, dipetik segar dari pokok belakang rumah...  Gila babas aku nak abiskan, sebiji pun tak habis... buah yang isinya sangat sedap, buat goreng cempedak pun sedap... untuk mengelakkan pembaziran, aku sedekahkan buah cempedak ni kat kawan2 dan jiran2 aku... (asalnya ada 11 biji buah yang mak aku bagi.. tapi lepas dah agih-agihkan kat jiran aku, tetiba jer baru teringat nak amik gambar... lima bijik pun adi la, asal ada... ngeeeeeee!)


Aku, Linie, Syuhada dan Linda dok melepak makan ais krim Tutti Frutti kat Mydin Usj 1... Penaja rasmi adalah minah atas ni, Linie... thanks yer Linie, next time bleh belanja kami lagi... i like~

Memandangkan sekarang ni aku dalam proses untuk meng'kurus'kan badan, so ini adalah salah satu menu harian aku.... tiada nasi yer... harap maklum...

Mamat Tayar Dan Bateri... Memang terbaik di Kota Tinggi... harga yang sangat berpatutan, servis yang sangat bagus... beza, memang berbeza... hehehe (aku ni kiranya pelanggan tetap dia la kalau balik sana)

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea