Kawan2Ku

14 Mac 2012

Malas!

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Mac 14, 2012
Alamak! aku dah kena sound dengan jiran sepagarku merangkap teman seIPDku sebab malas nak update blog... hahahahahah! sebenarnya aku bukannya malas, cuma tak sempat jer.. Sibuk memanjang sekarang ni... Ayam, Itik, Kambing, Lembu, Tapir, Tenggiling waima Kerbau pun tak se'busy' aku.. betullll... tak percaya tanya kat mereka... hahahah!


Peace! ;-)

2 comments:

Shahazrin berkata...

print screen eik..hurm... hehehe

Dalia berkata...

hahahahah! ni ada masa banyak ni, rajin la nak print screen... kat opis lg ni, malas nak balik rumah coz kul 9pm nanti nak berpoya2 dengan geng perkep... klu balik rumah dulu mesti malas dah nak keluar semula..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea