Kawan2Ku

03 April 2012

Aku Yang Masih Tak Puas Hati

Posted by Dalia Hassan at Selasa, April 03, 2012
Aku yang masih tak puas hati dengan my good friend, T~Ni.... saja je kan nak cari gaduh.... baru je jap tadi dia singgah ofis aku, tapi dia masih tak cakap lagi apa yang aku dah buat kat dia sampai dia sakitkan hati aku... memang aku tak puas hati betul... kalau ikutkan hati, tak nak dah ngaku yang dia tu kawan baik aku kalau dia asyik nak sakitkan hati aku.... dia kata aku dah sakitkan hati dia semenjak training bola tampar lagi, sebab tu dia balas balik dan sakitkan hati aku pulak. Ah! Lantaklah... Asyik aku je yang nak jaga hati orang lain, abis hati aku ni sapa plak nak jaga?

Whatever!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea