Kawan2Ku

15 April 2012

Video tragis : Anggota trafik maut dilanggar bas

Posted by Dalia Hassan at Ahad, April 15, 2012
Sebenarnya dari sehari ke sehari aku nak buat entry ni.... tapi memandangkan masa yang terhad dan tiada kelapangan, aku terpaksa simpan dan peram dalam draft je. Ini kes yang berlaku di JB dimana seorang anggota polis trafik telah dilanggar oleh sebuah bas yang di pandu secara laju...


Ni ada sikit luahan dari Inspektor Trafik IPD Subang Jaya, Tuan Khai a.k.a Baim Wong... (dia ni takder facebook, tapi dia suka online guna facebook wife dia)


 Harap perkara seperti ni takkan berlaku lagi, tak kisahlah walau kat mana sekalipun.... Aminnnn....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea