Kawan2Ku

21 Jun 2012

Rakaman Program Karoot Komedia X (Astro)

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Jun 21, 2012
Semalam, kami ahli PERKEP Ipd Subang Jaya telah dijemput sebagai penonton oleh pihak astro untuk menghadiri satu rakaman program astro iaitu Karoot Komedia X yang bertempat di FINAS, Hulu Kelang. Memang best, tak kering gusi dibuatnya...

sempat jugak aku sediakan sandwich ni untuk 40 orang makan... bekalan takut kelaparan dalam bas.. heheh
sandwich + air kotak dutch lady... jadik la...









Layan jer la gambar tu yer... sebenarnya aku terlupa nak ambil gambar artis2 yang datang tu.. shuib, yus, jep, ebby yus, johan dan marsha... asyik gelak je, lupa nak amik gambar.. hahahaha! tapi diorang semua memang best... barang baik..  hehe!

2 comments:

Mohd Firdaus Mohd Zain berkata...

Assalamualaikum.... boleh saya dapatkan no contact person untuk jd tetamu rancangan Karoot Komedia X tak?

Dalia berkata...

sy pergi tahun 2012.. skrg ni x tau dia masih incharge lagi atau orang lain.. tapi rasanya boleh cuba harap dia masih lagi kat sana.. sharifah_halatas@astro.com.my / mia.halatas@gmail.com phone no 0123551046

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea