Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

27 Jun 2012

Makan dan makan...

Tak tahu kenapa aku ni sekarang asyik nak makan jer... tadi dalm kul 10.30am aku kuar g Mydin usj ngan kak wani... pas beli barang, kami pergi makan set bawal panas kat luar Mydin tu... fuh... sedap.  memang sedap. sampai licin pinggan...


Elok je abis makan, puan nora zura (wife bos sengalku Baim Wong celup) call aku, ajak pergi kuar makan tengahari nanti.. dia kata dia gerak dari bukit aman dalam 12.20pm, so nanti dia terus 'drive thru' amik aku.. alang2 memang dah waktu rehat, so rombongan cik kiah ke Pappa Rich Usj 19 le wif linie dan syuhada sekali.. my bff tu mana boleh tinggal, ye tak... hehhehe...

sempat lagi berposing tu sebelum makan...