Kawan2Ku

27 Jun 2012

Makan dan makan...

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Jun 27, 2012
Tak tahu kenapa aku ni sekarang asyik nak makan jer... tadi dalm kul 10.30am aku kuar g Mydin usj ngan kak wani... pas beli barang, kami pergi makan set bawal panas kat luar Mydin tu... fuh... sedap.  memang sedap. sampai licin pinggan...


Elok je abis makan, puan nora zura (wife bos sengalku Baim Wong celup) call aku, ajak pergi kuar makan tengahari nanti.. dia kata dia gerak dari bukit aman dalam 12.20pm, so nanti dia terus 'drive thru' amik aku.. alang2 memang dah waktu rehat, so rombongan cik kiah ke Pappa Rich Usj 19 le wif linie dan syuhada sekali.. my bff tu mana boleh tinggal, ye tak... hehhehe...

sempat lagi berposing tu sebelum makan...


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea