Kawan2Ku

21 Julai 2012

Kejohanan Menembak Piala Ketua Polis Daerah

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Julai 21, 2012
Assalamualaikum wbt...

Pada Khamis lepas (19Julai) telah berlangsungnya Kejohanan Menembak Piala Ketua Polis Subang Jaya 2012 yang bertempat di Lapang Sasar Kem Briged Tengah, Cheras...

Memandangkan sekarang ni aku semakin cepat rasa lapar, pagi sebelum sampai ofis sempat aku ke 7Eleven untuk beli stok makanan... manalah tahu kut2 kat lapang sasar nanti aku kelaparan... dari lapang sasar bertukar menjadi lapar sasau.. susah jugak nanti... sampai ofis, sempat buat keje skit sebelum aku, kak wani dan faizah berlari ke bas PDRM yang menunggu di luar pagar... terpaksa berlari sebab hujan... huhuhuh sejuk. Naik atas bas, sementara tunggu yang lain sampai, My Tuan Boss, Baim Wong Celup call aku... Dia tanya aku kat mana.. so aku bagitahulah yang aku kat atas bas... Pastu dia cakap dia ada kat dalam kereta depan bas tu, sorang.. Then aku, kak wani and faizah turun dari bas dan naik kereta dengan dia... Lebih selesa... hahahaha! Yang kelakarnya, tuan kena cubit dengan Kak Sariha sebab bawak lari kitorang naik kereta, sedangkan dia kena naik bas.. maklumlah.. kereta dah penuh dengan kami, so dia takleh nak menyelit.. heheheh... sorry yer kak...

Gerak dari IPD lebih kurang jam 8am.. kami di escort oleh kereta peronda memandangkan jalan yang sesak dan jem. Sampai kat Briged Tengah, hujan masih belum berhenti.. so pertandingan kami bermula agak lewat skit..

Ni lah gambar2 yang sempat aku rakam... cekidaut!

kami di escort oleh kereta peronda...
 

practice dulu, baru tembak...

trafik girls..





 
Tuan Ramzi

Agak2 kalau aku kata ni aku yang tembak, orang percaya tak? hehehhe

Echot

Tuan Ramzi yang cute... (gambar curi ni, zoom dari jauh... ngeeeeeeee)

tu dia Baim Wong Celup... sampai berasap...






Ameeeennn!

Sorry lah kak wani, amik gambar belakang jer.. malas nak bangun.. hehehhe

Tuan Syed (Special Branch)

koboi sesat...

Tuan OCPD Subang Jaya


Tuan Rahman a.k.a Baim Wong

Tuan Rooney

Driver khas kami... kehkehkeh!

kak wani dapat tempat kedua... dua tahun berturut2 dia dapat tempat kedua walaupun sebenarnya dia yang patut jadi juara.. tapi nak buat macamana kan.. walaupun ada sedikit kontroversi, lantak la kat diorang... asalkan diorang bahagia.. (cian kat kak wani... tak adil rasanya untuk dia)

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea