Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

04 Julai 2012

Ujian Kehamilan

Kalau ikutkan, hari ni dah lebih seminggu aku terlewat dari kebiasaan setiap bulan. Erm. Risau jugak sebab aku ni selalu jugak buat kerja berat-berat... Mana la tahu kot-kot tersangkut.. Tapi aku tak la menaruh harapan sangat, sebab selalu jugak aku terlewat ni...

Oleh sebab esok ada pemilihan untuk bowling, so sebagai langkah berjaga-jaga balik kerja tadi aku sempat singgah farmasi untuk beli pregnancy test... Takut jugak kot2 kalau melekat, main bowling tu boleh mendatangkan mudarat.. iya kan?

Balik rumah jer, aku terus test keberkesanan pregnancy test ni... Cuma aku ada sedikit confuse sebab garisan yang kedua tu agak samar2 warnanya....

Boleh tak korang bagi pandangan... Agak2 kalau mengikut gambar kat bawah ni, result negative or positive? My BFF, Cik Syuhadaa Senget (CSS), Ninie Celup-Celup (NCC) dan jiran sepagarku Azreen, apa pendapat korang?


Garisan yang pertama tu sangat clear tapi garisan yang kedua tu agak samar-samar... Errmmmm... Tapi... aku dah pesan kat encik asben, suruh dia singgah farmasi beli pregnancy test bila dia balik nanti coz aku nak try buat sekali lagi... Harap-harap.... ;)