Kawan2Ku

14 September 2012

Alasanmu (Exist)

Posted by Dalia Hassan at Jumaat, September 14, 2012
Tadi masa waktu rehat, aku dan geng yang lain sempat membuat latihan vokal kat New Box SS19.... dah lama tak test suara, tu yang rasa cam berkobar2 nak berkaraoke jugak tu.... Tetiba je tadi cam nak nyanyi satu lagu ni.... dari kumpulan Exist, Alasan Mu.... dulu aku memang minat giler tak hengat kat si Ezad Exist tu, sampai kawan2 aku kata aku buta, kata si Ezad tu handsome.... tapi pada aku dia memang handsome pun, sungguhpun hitam ku pandang manis... ceeeewahhhhhh!

Dah2 jom layan antara lagu favourite aku dari Exist ni...



0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea