Kawan2Ku

13 September 2012

Kawad

Posted by Dalia Hassan at Khamis, September 13, 2012
Kawad? ermmmmm... sbenarnya aku tak terlibat pun dengan latihan kawad yang diadakan pagi ni di perkarangan IPD.... yang terlibat ni pegawai2 dan anggota jer.... seronok aku tengok diorang berkawad kat tengah2 panas tu, sedangkan aku dok kat dalam opis yang sejuk dengan suhu 16 darjah celcius (jahat sehingga keluar tanduk)

Pagi tadi masa aku dalam perjalanan nak ke opis, tetiba je dapat whatsapp dari my boss.... dia tanya aku sampai agak2 kul bape? so aku cakaplah yang aku kat trafik light depan summit.... ingatkan kenapa pagi2 lagi dah carik aku.... rupanya dia nak suruh aku amikkan gambar dia..... hahahahhaahhaah! terbaikkkk bos....  pandai dia... dia segan nak suruh orang lain, aku jugak yang dia carik....padahal masa aku sampai, ramai je yang ada sekali dengan dia...

Dah puas bergambar dari pelbagai sudut (guna handphone dia), so aku pun sempat jugak guna tab aku ni tangkap gambar dia... hahaha!


Handsome tak bos aku ni? Tak, bukan? Poyo jer lebih dia nih.... Hahahhahaha! (sorry boss!)



2 comments:

D i n berkata...

wah abang polis i like ^_^

Dalia berkata...

Like jugak... Hahaha!

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea