Kawan2Ku

04 Oktober 2012

Filem Taikun

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Oktober 04, 2012
Assalamualaikum wbt....

Hari ni 4 Oct 2012 bermulalah tayangan filem Taikun yang kami nanti-nantikan kat panggung... Nak tahu kenapa? Sebabnya, dalam Taikun ni la ada Mr. Boss Tuan Khai (BWC), Tuan Naser, Hasril dan beberapa orang geng IPD SJ berlakon... jom layan walaupun scene diorang tak banyak mana pun... (berkata dengan nada jeles sebab diorang dapat berlakon, i tak...)

Meh tengok di sebalik tabir filem Taikun ni...


Kalau tengok scene yang ada polis tu, tak lain dan tak bukan mereka2 lah itu... ;)


Dan.. aku dapat dua keping tiket free filem Taikun ni... Tuan Naser yang bagi.... I like~ Thanks yer tuan, kalau ada tiket free filem lain nanti blehla bagi lagi... *wink*



Meh layan Oppa Taikun Style pulak...


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea