Kawan2Ku

26 Disember 2012

Air gula? Yekkkkkkk!

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Disember 26, 2012

Assalamualaikum wbt....

Ermmmm... Camana aku bleh lupa yang esok aku kena minum air gula (yekkkkkkk!) kat klinik ni? Adoila... Pagi2 lagi tadi aku belasah milo panas, dua jam pastu aku belasah nescafe ais, petang tadi dua batang aiskrim kacang merah aku bedal (gara2 kopral adam beli sekotak aiskrim kacang merah), balik keje plak aku bleh pulun durian lagi... Air kosong langsung aku tak jamah... Ya ampunnnnnnnn... Harap2 esok masa test kencing and darah, aku tak sangkut..

Okayla.. Tu je aku nak cakap... Ni nak pegi dapur jap, nak melantak air kosong sampai kembung.... Huhuhuhu!

6 comments:

ASYRAF LAZIM berkata...

air gula ?? untuk apa tu ? nama lain air gula tu ?

Dalia berkata...

Hehehehhe... Air gula ni untuk ibu mengandung, kena minum air ni sebab nak test kandungan gula dalam darah... Takut ada kencing manis... Huhuhu! Sungguh x best kalau kena minum air gula ni... Huhu!

ASYRAF LAZIM berkata...

ouhh yeka,, baru tahu , thanks kak.

Dalia berkata...

Hehehhe... :-D

miss fluffy berkata...

uhh minum air gula..cmno lah rasanya tuh..conpirm manis gilerr..hihi..

Dalia berkata...

Aduhhhh.. Susah nak cakap... Dah le malam ni kena puasa, bayangkan esok kena minum air gula dengan perut yg kosong... Memang 'terbaekkkk' la... Jangan termuntah semula dah le.,, huhuhu!

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea