Kawan2Ku

10 Disember 2012

Oh! Selangorku.....

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Disember 10, 2012
Assalamualaikum wbt...


Untuk pengetahuan korang, 13jun sampai 12july kami laki bini anak beranak dok bertapa bawah shower tak kuar2 dari bilik air selama sebulan... Sebab tu la bil air sampai seribu lebih... Dan dah 4 hari paip rumah kami tak berair, cuma harap kat simpanan air tangki jer sebab kena potong, tak bayar tunggakan tu padahal tiap2 bulan kami bayar bil air n maintenance kecuali bil diluar tabii ni je kami x bayar walaupun disuruh bayar jugak... Tapi bila kami tanya macamana diorg kira pelarasan, sampai ke hari ni masih tak dapat jawapan... Yang sakit hati, tak pasal2 kami yang menanggung semua tu... Ermmmm... Dok selangor ni, ingatkan bleh dapat air free... Rupanya kami plak yang kena tanggung kos untuk mereka2 yg dapat air free.... Adil sangat ker?


 #malam ni kalau tak settle jugak, ada yang kena bambu dengan ibu mengandung ni!#

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea