Kawan2Ku

06 Januari 2013

Teringin nak main gelongsor!!!

Posted by Dalia Hassan at Ahad, Januari 06, 2013
Hahahahahahaah!

Pagi tadi pas siapkan sarapan, sempat jugak aku berblogwalking jap... Salah satu blog yang aku sempat singgah adalah blog Cik Epal.. wah seronok sungguh tengok dia main gelongsor... betul2 kanak2 riang bersuka ria... dan tetiba jer aku rasa teriiiiiiinnnnnnggggiiiinnnnnnn sangat nak main gelongsor... lama dah tak main.... ye lah... kali terakhir dulu pun main masa zaman kanak2.... dan2 tu jugak aku update status kat facebook aku...

Sila klik gambar untuk tumbesaran



Alia : Macamanalah agaknya kalau aku pergi main gelongsor kan? mesti jadik perhatian ramai... bila tengok Cik Epal yang main gelongsor, comel jer dia.... kalau aku??? dah le tua bangka tak sedar diri, sarat mengandung pulak tu... hahahahahahaha!

*sila jangan bayangkan... dikhuatiri anda termuntah!*

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea