Kawan2Ku

21 Februari 2013

Persediaan Mesyuarat Agung

Posted by Dalia Hassan at Khamis, Februari 21, 2013
Assalamualaikum wbt...

Esok lebih kurang jam 2.45pm akan diadakan Mesyuarat Agung PERKEP IPD Subang Jaya bagi sesi 2013/2014... Dan aku, selaku bendahari persatuan dipertanggungjawabkan untuk membentangkan penyata kewangan berakhir 31 Disember 2012... InsyaAllah aku akan cuba yang terbaik walaupun aku tak ready apa2 pun... jangan esok sampai masa untuk pembentangan, aku jadi gabra sudah.. ada terberanak pulak aku kat dewan tu nanti... kekeke.. walaupun assistant aku, kak wani volunteer nak bantu aku untuk present, tapi aku tolak sebab InsyaAllah aku masih larat lagi untuk mesyuarat esok walaupun dah sarat gila dah ni... bukan apa, selagi boleh aku taknak susahkan orang lain dengan kerja aku.. tapi apa2 hal aku mintak kak wani standby je kut2 tetiba malam ni baby nak keluar pulak... terpaksa jugalah dia ganti aku (harap2 tak la)

Yang syoknya untuk mesyuarat esok, kami berjaya dapatkan sponsor dari Mamee dan Mydin untuk goodie bag bagi kat ahli yang datang esok. Alhamdulillah dapat jimat akaun persatuan kami memandangkan kami pun hanyalah non profit organization. Terima kasih pada Mamee dan Mydin sebab sudi sponsor kami.. harap2 tahun depan sponsor la lagi... ngeeeeee!



1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Yes! Finally something about Versace makeup.

Also visit my blog post: Gucci Perfumes

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea