Kawan2Ku

09 April 2013

Aku Dan Jiran

Posted by Dalia Hassan at Selasa, April 09, 2013

Erm. Hari tu aku kuar jap g beli barang... Masa balik, kebetulan my jiran ada kat luar rumah.. Pastu dia tanya;


Jiran : baby siapa tu? (sambil pandang Arissa yang dalam dukungan aku)
 
Aku : i punya baby la.... Dah sebulan lebih.... (sambil senyum kat dia)
 
Jiran : haaaaa! Bila u MENGANDUNG????


Huhuhuhu.... 


Beginilah kehidupan di kota...
Jiran pun susah nak berjumpa...
Apatah lagi nak beramah mesra...
Aku kerja dia pun kerja...
Masing2 tak ada masa...
Raya puasa aku pulang ke desa...
Raya cina turn dia pula tak ada...
Sampai bila ya agak-agaknya?

Gambar Hiasan

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea