Kawan2Ku

20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, April 20, 2013
Assalamualaikum wbt..


Oleh sebab hari ni aku ada banyak masa terluang, dan kebetulan baby Arissa yang hari ni dah berusia 49 hari dan semakin aktif berceloteh di bawa lari oleh maksu dia (lari dalam bilik jer ajak berborak), maka aku ada banyak masa untuk join segmen yang diadakan oleh blogger Mr. Ben Ashaari... Inilah kali pertama aku nak try join segmen dari blogger terhangat ni... bak kata Mr.Ben Ashaari, tak perlu kejar trafik yang penting, persahabatan... yeeeaaaaahhhhh!

Okay. Soalan yang perlu dijawab adalah 'KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?'

Dan jawapan aku adalah disebabkan aku ni jenis yang tak pandai nak meniaga secara konvensional, segan nak berjumpa dengan orang ramai untuk jual barang juga tiada modal yang besar untuk membuka perniagaan, internetlah salah satu cara untuk aku menambahkan pendapatan memandangkan sekarang ni kos sara hidup lebih-lebih lagi duduk di kota ni memang tak boleh nak bergantung sepenuhnya pada gaji bulanan semata. Dengan internet lah aku dapat menambahkan pendapatan untuk membantu suami yang juga makan gaji untuk menyara keluarga dan walaupun tidak mewah tetapi ianya sangat memadai. Syukur Alhamdulillah...

Buat kawan2 blogger semua, jom kita sama2 join segmen ni sambil kita dapat berkenalan diantara satu sama lain serta dapat mengeratkan silaturrahim antara kita. In Sha Allah.

**Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 okay! Apa tunggu lagi, Jom cepat !**







21 comments:

NAJIHAH HASIN berkata...

Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Khadijah Firdaus berkata...

dari neskopi... salam singgah...

ada anak 49 hari ke? sama macam bilal siti...

PakcikLie PCL berkata...

gud luck ye.. :)

Elih TBOE berkata...

Thanks, follow u back here..:) nice blog...salam pkenalan dan keep in touch!..

AinNawwar berkata...

nawwar singgah balik plus follow. hihi. salam blogger :)

Secret Of Shaila berkata...

dari segment yang sama..balas kunjungan sambil follow..^^

||aLeaSaRa|| berkata...

slm sis sggh balas ni...akk the best tau!


p/s~owh guna template ipietoon ye...akk ms mula blogging dulu pun byk kali guna..sukalah blog ni comel n kemas ^^

Hani Razhani berkata...

salam, dari segmen yg sama datang membalas kunjungan. salam perkenalan...dan semoga berjaya :)

9n0L4 berkata...

dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 266. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Membalas kunjungan sambil follow back..:p

julia jamaludin berkata...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Zee Suhaini berkata...

salam kenal...singgah balas dari segmen yang sama.. ;p

Penyapu Lidi Sdn Bhd berkata...

sedapnyerrrrrr... biasalah yang sikit tu sedap..hehehe...thanks follow blog saya, salam perkenalan.:)

iu-hazirah berkata...

done follow

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Miss Al berkata...

Thanks datang singgah. Done follow back ^_^

http://missqerieyal.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Jemarisuri berkata...

thanks singgah blog js...
done follow you...

siti alfakhishah aman berkata...

SALAM KENAL.. DONE FOLLOW

Amanda Suria berkata...

looks tempting..salam kenal..

cikmisi leen berkata...

datang balas kunjungan ~ done follow here ~ =)

Filzah Azzahra berkata...

dtg dr segmen yg sama

zainatul abu bakar berkata...

salam ziarah & follow ur blog. happy blogging!

http://perempuankampungmoden.blogspot.com

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea