Apa-Apa Aje, Bila-Bila Aje, Mana-Mana Aje, Siapa-Siapa Aje, Suka-Suka Aje




Kawan2Ku

20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Assalamualaikum wbt..


Oleh sebab hari ni aku ada banyak masa terluang, dan kebetulan baby Arissa yang hari ni dah berusia 49 hari dan semakin aktif berceloteh di bawa lari oleh maksu dia (lari dalam bilik jer ajak berborak), maka aku ada banyak masa untuk join segmen yang diadakan oleh blogger Mr. Ben Ashaari... Inilah kali pertama aku nak try join segmen dari blogger terhangat ni... bak kata Mr.Ben Ashaari, tak perlu kejar trafik yang penting, persahabatan... yeeeaaaaahhhhh!

Okay. Soalan yang perlu dijawab adalah 'KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?'

Dan jawapan aku adalah disebabkan aku ni jenis yang tak pandai nak meniaga secara konvensional, segan nak berjumpa dengan orang ramai untuk jual barang juga tiada modal yang besar untuk membuka perniagaan, internetlah salah satu cara untuk aku menambahkan pendapatan memandangkan sekarang ni kos sara hidup lebih-lebih lagi duduk di kota ni memang tak boleh nak bergantung sepenuhnya pada gaji bulanan semata. Dengan internet lah aku dapat menambahkan pendapatan untuk membantu suami yang juga makan gaji untuk menyara keluarga dan walaupun tidak mewah tetapi ianya sangat memadai. Syukur Alhamdulillah...

Buat kawan2 blogger semua, jom kita sama2 join segmen ni sambil kita dapat berkenalan diantara satu sama lain serta dapat mengeratkan silaturrahim antara kita. In Sha Allah.

**Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 okay! Apa tunggu lagi, Jom cepat !**