Kawan2Ku

07 Mei 2013

Breast Pump Spectra Dew 300

Posted by Dalia Hassan at Selasa, Mei 07, 2013

Assalamualaikum wbt...

Dengan semangat yang membara untuk menyusukan baby Arissa secara ekslusif, tadi aku sempat ke One Baby World di Shah Alam untuk membeli breast pump. Kalau ikutkan hati, nak jer aku beli jenama Madela, tapi memandangkan harganya yang begitu ohsem, so aku memilih jenama Spectra Dew 300, then aku upgrade kan untuk double pump.. so okla dapat jimatkan masa...


Aku amik yang pakej, so dapatlah pelbagai aksesori tambahan selain beberapa item yang aku tambah... memang puas hati la... cuma aku berharap sangat yang baby Arissa boleh terima untuk menyusu guna botol, sebab sebelum ni dah banyak kali aku cuba, dia tetap tak nak.. pening jugak dibuatnya...


Oppppsssss! kepada staff OBW Shah Alam, sorry yer... terambik penutup pen korang... errrrr... tolong la halalkan ekkkkk... ni kira free gift la yerrrrr... tima kasihhhhhh....




0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea