Kawan2Ku

15 Jun 2013

Bengkel Grooming @ Kompleks 3C

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Jun 15, 2013

Program : Imej Dan Penampilan Diri Dalam Masyarakat
Tarikh : 15 Jun 2013
Lokasi : Kompleks 3C, Subang Jaya


 


Puan Ija sibuk bagi talk kat depan, aku sibuk amik gambar kat belakang...
Puan Annie Foo

Perbincangan kumpulan untuk persediaan membuat lakonan tatacara menyambut tetamu di majlis rasmi. Group kami memang okay!

mek Ieyla yang pantang tengok kamera...

Lelong... lelong... kasut murah2...
Cer teka.. mana satukah kasut aku? komen dari puan Ija pasal kasut aku : "kasut ni sesuai untuk dibawa ke pejabat tetapi agak old fashion sedikit" - hahahahaha! memang la old fashioned sebab kasut ni aku beli tahun 2010 dulu... kiranya dah lama la jugak....



Time rehat kami berjalan2 kat karnival yang dibuat diluar kompleks 3C.. macam2 ada.... aku sempat beli 2 beg Maggi.. buat stok kat rumah... ngeeeeeeeeeeee!

lepas penat berjalan, rehat pulak kat library kompleks 3c...
 
Anne menunjukkan keterroran dia makeupkan orang.. (apa punya ayatla...)

tu dia anne.....
Puan Mira menunjukkan bakat terpendamnya...

uissshhhhhhh kak.. nampak muda laaaa...
kak mona....
Dapat cenderahati lagi dari MPSJ uolssss...
Ni la beg yang aku angkut bawak ke bengkel... nak tau apa dalamnya? ada alat2 memerah susu badan, konon2 time rehat nak memerahlah kat surau... tapi surau penuh dengan orang ramai.. maklumlah ada macam2 event kat sana... akhirnya sesia je la aku angkut berat2 tu... huhuhu!

Alia : Untuk pengetahuan korang, kat kompleks 3C ni macam2 ada... korang boleh baca entry aku yang sebelum ni di sini. Tapi yang tu cuma sikit jer... untuk makluman lanjut, korang boleh lawati sendiri website kompleks 3c di http://kompleks3c.info/...

1 comments:

tenku butang berkata...

hai.. salam kenal,
follower no.323
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea