Kawan2Ku

03 Julai 2013

Cuti - Cuti Malaysia : Pulau Manukan, Sabah

Posted by Dalia Hassan at Rabu, Julai 03, 2013

Isnin 1 Jun 2013...

Bertolak dari Marina Court Apartment, kami sempat singgah bersarapan sebelum bertolak ke Pulau Manukan... masing2 sibuk dengan sunblock.. yerla.. meredah cuaca yang panas pastinya akan membuatkan kulit terbakar... pengsan mak, nak.. dah ler kulit memang dah hitam, makin hitamlah jawabnya... tak pasal2 jadi Dayang Senandung... hahaha!

Susunan gambar adalah caca marba dan tidak mengikut turutan... harap maklum... hehe!

Menikmati pemandangan di jeti sebelum menaiki bot ke Pulau Manukan


Lima dara pingitan : Faizah, Anne,Niza, Nanie,Ieyla


Lihat dalam air... nampak bayang bayang.. campak satu batu.. bayang pun hilang.. lalallala!





Moh kita gerak!

bersedia naik bot...












makkk aihhhh... sempat lagi 'anak dara' ni posing..


dan lagi.....









Pemandangan yang cantik..

Encik Fazli dan Puan Annie...


Puan Rose n Puan Annie



sanpai dah...




















Jom snorkling!

Yatz... setia dengan kameranya...

Faizah.. kitorang sibuk snorkling, dia sibuk bergambar guna kamera aku.. hahaha..

pro sungguh si yatz ni..


Primadona nan seorang ni.. Anne.. (Finalis Bintang RTM.. tahun tak ingat.. hehehe)

syok wooooo...


Nizam.. ni la driver kami yang setia sepanjang kami di Sabah..

Ariff...

ehh.. Nizam lagi.. (amboi Faizah.. banyak betul ko snap gambar Nizam yer??? teeeetttttttt!)

Anak Puan Miera yang sama join kami snorkling.. dah biasa katanya..






Masa untuk pulang ke daratan... (hahhh?!)















Panas betul kat sana.. kalau korang perasan, muka kitorang berkerut memanjang menahan panas.. kulit muka pun terbakar sama.. hahaha!


Next Entry :
                    Cuti - Cuti Malaysia : Kota Kinabalu, Sabah

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea