Kawan2Ku

29 Oktober 2013

Mengantuk Dan Penat!

Posted by Dalia Hassan at Selasa, Oktober 29, 2013

Baru je sampai rumah... pagi tadi seawal pagi dah kuar rumah untuk ke dewan MPK di Klang... team lelaki Subang Jaya menentang Klang Selatan... tapi yang syok aku dok mengintai gelanggang sebelah.. sebab? Ada ketua pengawas aku masa sekolah dulu... dia pun main volleyball jugak... tapi dia memang pro.. tabik toing toing la kat dia.. kekeke!

Lepas habis kat MPK tadi, pegi makan jap dengan diorang semua.. pastu aku ngan kak wani plan terus ke Kenanga Wholesale City... jalan jalan cuci mata.. sebenarnya kitorang nak pergi kedai Beinashu je kat Jalan Kenanga tu tapi alang alang dah sampai sana terus jer la ke KWC tu.. parking pun senang.. bertingkek tingkek...

Balik sampai jer rumah rasa kepala dah mula tingtong.. yerla malam tadi pun balik lewat ada game malam kat IPK.. tak cukup tido.....

Tu jer la nak cerita.. mata dah kelabu jer ni minta direhatkan sekejap....

Daaaaaaaaaaaaaa.....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea