Kawan2Ku

05 November 2013

Baby Arissa Demam Lagi...

Posted by Dalia Hassan at Selasa, November 05, 2013

Balik dari Melaka, sampai jer rumah tengok dak tecik Arissa badan timbul merah2... risau jugak dibuatnya... tapi dia memang tengah demam yang sebenarnya... tapi dah bawak dia pergi klinik swasta dan diberi ubat demam sebotol... (RM45 plak tu kena caj... rasanya kalau pergi beli ubat demam sendiri kat farmasi rm5 jer kut)

Dengan kerisauan yang melanda.... aku bawak dia pergi ke Hospital Sungai Buloh.... nak cek darah... risau... masa nak ambik darah tu, boleh pulak nurse tu kata, eh ni macam kena penyakit kuku dan mulut jer... lagilah aku bertambah risau...

Dan bila turn aku dipanggil sekali lagi... doktor kata darah Arissa takder apa2... cantik takder kuman... Alhamdulillah... lega dibuatnya....

sian tengok dia... tapi masa nurse cucuk dia amik darah, selamba jer muka dia takada perasaan... langsung tak menangis... cuma dia pandang muka nurse tu macam pelik... dan buat muka redho.. hehe

masam jer muka dia...
Errrrrr.... bila hati dah lega.... jom kita pergi makan! kekekekekek (ok... sila tengok my next entry.... pasal makan...)

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea