Kawan2Ku

06 November 2013

Kakiku Sakit... Sakit Kakiku....

Posted by Dalia Hassan at Rabu, November 06, 2013

Saya injured. Sakitnya. Hari tu training punya lama masa volleyball piala KP Selangor takde apa masalah pun.. hari ni baru hari pertama turun untuk training piala KPD, injured sudah... ni gara2 tak cukup tempat nak training... yer la.. masing2 nak training, minggu depan nak game dah..

Oleh sebab court diorang dah conquered, so kami terpaksa training atas jalan yg berpasir... konon2 nak ambik bola, tak pasal2 aku terbuat gimrama tadi... sebab tergelincir (terkangkang mcm orang buat gimrama tu) atas pasir... malu tu xda la sangat sebab aku rasa jatuh dengan bergaya tadi (sedapkan hati.. haha!) Tapi sampai sekarang kakiku sakitttttt bangat... nasib baik tak terkoyak kat situ... ngeeeeeee!

Pas training, aku jumpa my good friend jap.. dia suruh aku tunggu jap dia nak datang... borak kat kerusi santai depan opis aku bertiga dengan si Khairi sekali... rasanya dia baru sampai opis, kena bertugas sampai malam.. tapi sekarang ni aku dah rasa macam tak ada mood jer nak berborak ngan dia... kenapa? Entahlah... makan hati kut... kwang kwang kwang...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea