Kawan2Ku

14 Disember 2013

Malam Jasamu Dikenang

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Disember 14, 2013

Assalamualaikum wbt...

Kalau pagi tadi aku terlibat dengan program walkathon and say no to crime, sebelah malam pula terlibat dengan majlis malam jasamu dikenang, diadakan khas untuk meraikan bekas pegawai / anggota / kakitangan awam yang pernah bertugas dibawah IPD SJ...

 Untuk malam ini, aku datang ke IPD bersama encik asben aku dan baby Arissa... Ainul masih lagi kat kampung rumah nenek dia sempena cuti sekolah ni... saja bawak encik asben sebab siang tadi dia sanggup tak pergi keje semata2 nak tolong jaga si kecik ni coz taska cuti... hehehehe...

Ni je la gambar yang sempat ambik.. sibuk dengan si kecil ni yang asyik mama mama mama... kadang2 je dia panggil papa.. hahaha

wif encik asben... sian Arissa... nampak tangan jer... hahahaha


Laksa....

Sarjan Musa

Insp. Rahman yang poyoooooooo... haha!

ececececececech!

nyummmm.....


suka dia....



Yang si kecik tu pulak, bila orang lain nak ambik dia, dia taknak... kak sariha ngan anak dia pun cuba nak ambik, dia taknak... abis muka aku dia tolak sebab meronta2 bila orang lain nak ambik dia... pastu try suruh tuan rahman pulak ambik dia.. saja nak try sebab tuan rahman lelaki, kut kut la dia nak... pun sama dia taknak.... then bila kak sariha ajak pergi bergambar kat meja perkep, kebetulan lalu kat meja uncle dia... pastu saja je aku suruh uncle dia ambik.. laju je dia nak.. huhuhuhu.... anak mama... adesssssss! sama je macam kakak dia si Ainul, rapat dengan uncle dia...

Sekarang ni rasa macam penat sangat... bukan penat apa tapi tapak kaki yang melecet tu rasa makin pedih... sebelum keluar lepas magrib tadi aku dah keluarkan air yang terkumpul dalam gelembung kat tapak kaki tu.. kiri kanan pun sama... tapi sekarang ni macam rasa lagi pedih pulak... nasib baiklah esok Ahad... cuti cuti Malaysia... bolehlah rehat secukupnya... ngeeeeeeeeeee! Rehatlah sangat....



0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea