Kawan2Ku

31 Mei 2014

Nak Cari Hotel / Homestay @ Kota Bharu

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Mei 31, 2014

Assalamualaikum wbt...

Tinggal berapa hari je lagi aku n family nak ke Kota Bharu... Cuti Cuti Malaysia... tapi aku masih mencari cari tempat yang sesuai untuk aku tinggal masa kat sana nanti.. my encik asben cadangkan supaya bila dah sampai sana nanti baru cari, tapi aku tak setuju sangat sebab sekurang2nya aku tak nak menyesal sebab tak tau keadaan bilik tu macamana... jenuh pulak nanti nak mencari...

So kalau korang ada cadangan samada hotel/ apartment/ homestay yang selesa dan harga yang berpatutan, tolonglah cadangkan kepada sahabat blogger mu ini agar mudah dan lancar aku nanti masa kat sana... tak bazir masa nak panjat hotel satu persatu untuk tanya harga.. (huh! Banyak songeh pulak(

Daaaaaaaaa!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea