Kawan2Ku

04 Ogos 2014

Cerita Raya 2014

Posted by Dalia Hassan at Isnin, Ogos 04, 2014
Assalamualaikum wbt...

Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat hari Raya Maaf Zahir Dan Batin pada semua... sibuk sangat kut dengan persiapan raya, langsung tak sempat nak menulis kat sini...

Meh le aku cerita serba sedikit pasal kisah raya aku yang tak seberapa ni... takperla.. yang penting kita raya...


Sebelum mula cuti raya, macam biasa la... pergi jumpa big boss.. dapat ler duit raya diorang bagi... ngeeeeeeeeeee!


Mercun ni pulak my good friend yang bagi untuk bakal menantu dia, Si Ainul... haha!


Shitam dan Shoreng ikut balik kampung jugak... jalan sakan...
tetamu tak diundang di pagi Syawal... jerawatttttttt!

Kakak aku yang senget dan anak buah aku yang sewel... sarung kerusi mak aku pun jadik diorang nak jadikan aksesori pakaian diorang....

Selfie Selfie Selfie
Selfie lagi....
dan lagi.....
lagi.... lagi..... (tak sempat nak make up... baju pun pakai baju lama jer sebab nak kena masak kat dapur, tetamu tak putus datang)


Selfie dengan kakak sayang yang brutal... Kak Noi aka Puan Seri Normala Shamsuddin.....



Masa untuk pulang ke kampung mertua.....

Ragam si kucing dalam kereta sampai pening kepala si Arissa...



tengoklah penumpang yang kat belakang tu... lena betul dia tido...

tak tahan nak kencing si Ainul ni... hahahaha muka tak bleh blah... dia tak perasan mama dia amik gambar ni...
dak tecik ni pun sibuk nak ber selfie....
                                     
                                 
site visit rumah mertua... ini pun tak habis pusing lagi tengok manggis, cempedak..
Raya keenam kami gerak balik ke Subang semula... memang penat... tapi dalam pada penat tu pun sempat singgah kat Nilai 3 beli barang skit... paling kesian kat Shitam ngan Shoreng la... penat sangat... sampai jer rumah masing2 cari port untuk tidur... kesian.... hehehe!

Dan hari ni, Isnin dah start keje semula... malasnyaaaaa! Masih mood raya lagi... huhuhu!
                                  

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen!

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea